Onze Werkwijze

Uw wensen zijn doorslaggevend voor onze werkwijze. Wij denken met u mee om een aanbouw of verbouwing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dat gebeurt vooraf, maar ook tijdens de werkzaamheden. Als hoofdaannemer zijn wij uw aanspreekpunt. U mag rekenen op een gedegen voorbereiding en goede afspraken met alle betrokken partijen, waarbij bovendien wordt bewaakt of deze worden nagekomen. Mocht u tijdens de voorbereidingen of bouw toch iets willen veranderen dan zijn wij flexibel en zullen we er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Uw idee uitwerken
Misschien heeft u altijd al een idee om iets in uw woning aan te pakken, maar dat is soms best moeilijk onder woorden te brengen. Daarnaast weet u niet of uw idee wel bouwkundig uit te voeren is. Daar begint onze expertise. Wij vinden het een uitdaging om samen met u uw idee uit te werken naar een realiseerbaar plan.

Kwaliteit waarborgen
De kwaliteit van ons werk staat voorop. Daarom werken wij samen met betrouwbare bedrijven. Vanzelfsprekend wordt gecontroleerd of alle werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Dit gebeurt al tijdens de bouw, zodat er geen verrassingen zijn bij de oplevering.

Opgeruimde werkplek
Een verbouwing is meestal een ingrijpende aangelegenheid. Vaak staat een deel van het huis op de kop en daarmee ook uw dagelijkse leven. Niets is erger dan ‘s avonds na een lange werkdag thuis te komen in een chaos. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er een opgeruimde werkplek achtergelaten wordt. Kleine moeite, groot plezier!